Website | Development

Webshop | Ecommerce

Domeinnaam | Hosting

Website | Development

Door gebruik te maken van een CMS verzorgt u de inhoud van uw website helemaal zelf, in eigen beheer zonder bijkomende kosten. Met WordPress kan een grote verscheidenheid aan websites worden gemaakt, van een persoonlijke pagina tot een complete e-commerce website.

Zoekmachine vriendelijk

Vaak is een CMS niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. WordPress is zo ontwikkeld, dat zoekmachines eenvoudig de nieuwe en aangepaste pagina’s kunnen indexeren. Daarbij maakt DESIGNATE gebruik van een set plugins welke bijdraagt aan deze zoekmachine vriendelijkheid en daarmee ook uw vindbaarheid.

Eenmalige investering

Met het CMS kunt u uw website geheel in eigen beheer onderhouden. Wanneer er een nieuw product of dienst toegevoegd dient te worden, een tekstwijziging of wanneer er een nieuwe aanbieding geldt kunt u dit helemaal zelf verzorgen. Hierdoor behoren facturen voor onderhoud aan de content tot het verleden.

Lage kosten

Doordat WordPress een open-source content management systeem is kan DESIGNATE al tegen zeer lage kosten een website met CMS aanbieden. Dit in tegenstelling tot de vaak hoge investeringen die voor een dergelijk systeem gedaan dienen te worden.

Modulaire opbouw

WordPress is geheel modulair, voor toepassingen zoals een fotoboek, contactformulier, reserveringssysteem of webwinkel worden separate modules gebruikt. Zo kunt u uw website in een later stadium eenvoudig laten uitbreiden. Daarbij komt dat overige open-source applicaties zoals document management aan uw website gekoppeld kunnen worden.

Bekijk meer voorbeelden in het portfolio

artletcenter
geboorterhart

Meer informatie, vrijblijvende offerte?

Bent u geïnteresseerd? Vul uw gegevens in en verstuur de aanvraag.
We zijn ook bereikbaar via 0229 – 708 000 of info@designate.nl.