Website | Development

Webshop | Ecommerce

Domeinnaam | Hosting

Webshop | Ecommerce

DESIGNATE maakt voor de ontwikkeling van webwinkels gebruik van WooCommerce. WooCommerce is een open source E-commerce oplossing welke volledig geïntegreerd kan worden in het door DESIGNATE gebruikte content management systeem WordPress.

De combinatie levert u een robuuste webshop waarbij gebruiksgemak voorop staat. Zo kunt u uw webwinkel zeer eenvoudig beheren en dankzij de modulaire opbouw makkelijk uitbreiden. Productcategorieën zijn makkelijk aan te maken, kan er onderscheid gemaakt worden in bijvoorbeeld kleur, maat of uitvoering en heeft u de beschikking over een overzichtelijke orderadministratie.

Eenmalige [lage] investering

U betaald eenmalig voor installatie en configuratie van de webwinkel. Vervolgens kunt u uw webshop geheel in eigen beheer onderhouden. Een nieuw product toevoegen, een prijswijziging of een nieuwe aanbieding, u kunt dit helemaal zelf verzorgen. Hierdoor behoren facturen voor onderhoud van de content tot het verleden.

Veiling, koppeling ERP/backoffice en meer mogelijkheden

Gecombineerd met de webwinkel bestaat de mogelijkheid voor een online veiling. U geeft voor uw producten een minimale prijs en een sluitingsdatum en uw bezoekers bepalen de uiteindelijke verkoopprijs. Ideaal voor het verkopen van overvoorraad of restanten. Wij verzorgen ook koppeling met uw ERP/backoffice zodat assortiment, prijzen en voorraad up-to-date zijn en synchroon lopen. Andere mogelijkheden zijn het inlezen van online orders in uw ERP/ backoffice, groothandelsprijzen of affiliate marketing.

Meer informatie, vrijblijvende offerte?

Bent u geïnteresseerd? Vul uw gegevens in en verstuur de aanvraag.
We zijn ook bereikbaar via 0229 – 708 000 of info@designate.nl.