web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Marc's Mannenmode - Drupal CMS
Marc's Mannenmode - Drupal CMS

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

webwinkel [Ecommerce]

Drupal CommerceDESIGNATE maakt voor de ontwikkeling van webwinkels gebruik van Drupal Commerce. Drupal Commerce is een open source E-commerce oplossing welke volledig geïntegreerd kan worden in het door DESIGNATE gebruikte content management systeem Drupal.

De combinatie levert u een robuuste webshop waarbij gebruiksgemak voorop staat. Zo kunt u uw webwinkel zeer eenvoudig beheren en dankzij de modulaire opbouw makkelijk uitbreiden. Productcategorieën zijn makkelijk aan te maken, kan er onderscheid gemaakt worden in bijvoorbeeld kleur, maat of uitvoering en heeft u de beschikking over een overzichtelijke orderadministratie.

Eenmalige [lage] investering
U betaald eenmalig voor installatie en configuratie van de webwinkel. Vervolgens kunt u uw webshop geheel in eigen beheer onderhouden. Een nieuw product toevoegen, een prijswijziging of een nieuwe aanbieding, u kunt dit helemaal zelf verzorgen. Hierdoor behoren facturen voor onderhoud van de content tot het verleden.

Veiling, koppeling ERP/backoffice en andere mogelijkheden
Gecombineerd met de webwinkel bestaat de mogelijkheid voor een online veiling. U geeft voor uw producten een minimale prijs en een sluitingsdatum en uw bezoekers bepalen de uiteindelijke verkoopprijs. Ideaal voor het verkopen van overvoorraad of restanten. Tevens verzorgt DESIGNATE koppelingen met uw ERP/backoffice zodat assortiment, prijzen en voorraad up-to-date zijn en synchroon lopen. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld het inlezen van online orders in uw ERP/ backoffice.

Vlaming Irridelta webwinkel, koppeling backoffice

Hamerhandel | Drupal CMS, ecommerce, responsive design

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook