web development

DESIGNATE beschikt over alle ingredi├źnten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS
Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Nieuwe website / restyling

U bent niet meer tevreden over uw huidige site? Wat enkele jaren geleden nog een mooi ontwerp en een goed functionerende website was, kan tegenwoordig achterhaald zijn of door de ontwikkelingen op het gebied van internet voelt u dat het internet meer voor uw organisatie kan betekenen dan het nu al doet.

Een aantal van onze klanten deelde ditzelfde gevoel en koos DESIGNATE voor het restylen van hun bestaande website. Voor de restyling van uw website volgen we dezelfde aanpak als bij de ontwikkeling van een website. Samen met u kijken we naar de beoogde doelstellingen en kiesen de daarbij passende [en betaalbare!] toepassingen.

Meer informatie, vrijblijvende offerte?
Indien u geïnteresseerd bent uw website te laten restylen of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen voor een website restyle kunt u ons bereiken via 0229 - 708 000 of info@designate.nl.

website voor restyling

website na restyling

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook