web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Vlaming | Drupal CMS, multisite, ecommerce
Vlaming | Drupal CMS, multisite, ecommerce

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

intra-/ extranet

Drupal als CMS is uitermate geschikt om een intra-/ of extranet mee te bouwen. Een intranet is een afgeschermde omgeving waar medewerkers van een bedrijf specifieke informatie delen over het bedrijf. Deze informatie is alleen toegankelijk voor de medewerkers van het bedrijf. Een extranet is een afgeschermde omgeving/ site toegankelijk voor leveranciers van een bedrijf. Beide kunnen worden geïntegreerd binnen een bestaande website of als separate website worden opgezet. DESIGNATE ontwikkelde voor haar klanten zowel intra- als extranet sites.

Toepassingen voor een intranet zijn bijvoorbeeld een overzicht met medewerkers [smoelenboek] en hun gegevens [e-mail, telefoon, afdeling, verjaardag], het laatste nieuws, downloads, instructies en een kennisbank maar ook [actuele] informatie van verschillende afdelingen HR, Marketing, Administratie etc. Een extranet kan naast voorgenoemde toepassingen ook worden gebruikt om de individuele leverancier te informeren en toegang te bieden tot individuele prijsafspraken. Door de beveiligde omgeving is deze informatie alleen toegankelijk voor de leveranciers.

Import van gegevens/ koppelingen, nieuwsbrieven of zelfs een webwinkel zijn door gebruik van Drupal als CMS ook goed in te zetten.

Meer informatie, vrijblijvende offerte?
Indien u geïnteresseerd bent in een intra- of extranet omgeving voor uw organisatie kunt u ons, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, bereiken via 0229 - 708 000 of info@designate.nl.

filtertip.nl | Drupal CMS, Ecommerce

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook