web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Renovatiebeurs 2014 | Drupal CMS, user registratie, toegangskaart met barcode
Renovatiebeurs 2014 | Drupal CMS, registratie, barcode

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Renovatiebeurs 2014 | Drupal CMS, registratie, barcode

De Bouwzone Renovatiebeurs, gehouden in september 2014, is de eerste praktijkgerichte beurs met complete renovatieoplossingen onder één dak. De beurs was opgezet vanuit echte bouwdelen; fundering, vloer, gevel, dak, afbouw. Elk bouwdeel werd vertegenwoordigd door een aantal leveranciers. Gecombineerd lieten zij specifieke bouwoplossingen zien.

Voor de Bouwzone Renovatiebeurs verzorgde DESIGNATE ontwerp en ontwikkeling van de website met Drupal CMS. Via de website is voorafgaand aan de beurs allerlei informatie gecommuniceerd over de verschillende thema's, exposanten en andere bezoekersinformatie. Daarnaast was de website voorzien van de mogelijkheid voor bezoekers zich voor de beurs te [pre-] registreren. Na invullen van een formulier werd een persoonlijke toegangskaart [o.b.v. de ingevulde gegevens] met barcode gegenereerd welke via email, als Acrobat .pdf bijlage [zie afbeelding], werd verzonden.

Demo, meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Indien u geïnteresseerd bent in een demo, meer informatie of vrijblijvend een offerte wilt aanvragen kunt u ons bereiken via 0229 - 708 000 of info@designate.nl.

Toegangskaart met barcode

Ontwerp en ontwikkeling website

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook