web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediƫnten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS
Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Drupal CMS [content management systeem]

DESIGNATE maakt voor de ontwikkeling van websites met content management systeem [CMS] gebruik van Drupal. Drupal is een open-source framework waarmee dynamische websites worden gebouwd. Door gebruik te maken van een CMS verzorgt u de inhoud van uw website helemaal zelf, in eigen beheer zonder bijkomende kosten. Drupal biedt een grote hoeveelheid mogelijkheden en dankzij de modulaire opbouw kan uw website met u meegroeien. Met Drupal kan een grote verscheidenheid aan websites worden gemaakt, van een persoonlijke pagina tot een complete e-commerce website.

Zoekmachine vriendelijk
Vaak is een CMS niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Drupal is zo ontwikkeld, dat zoekmachines eenvoudig de nieuwe en aangepaste pagina's kunnen indexeren. Daarbij maakt DESIGNATE gebruik van een set modules welke bijdraagt aan deze zoekmachine vriendelijkheid en daarmee ook uw vindbaarheid.

Modulaire opbouw
Drupal is geheel modulair, voor toepassingen zoals een fotoboek, contactformulier, reserveringssysteem of webwinkel worden separate modules gebruikt. Zo kunt u uw website in een later stadium eenvoudig laten uitbreiden. Daarbij komt dat overige open-source applicaties zoals document management met een module aan uw website gekoppeld kunnen worden.

Lage kosten
Doordat Drupal een open-source content management systeem is kan DESIGNATE al tegen zeer lage kosten een website met CMS aanbieden. Dit in tegenstelling tot de vaak hoge investeringen die voor een dergelijk systeem gedaan dienen te worden.

Eenmalige investering
Met het CMS kunt u uw website geheel in eigen beheer onderhouden. Wanneer er een nieuw product of dienst toegevoegd dient te worden, een tekstwijziging of wanneer er een nieuwe aanbieding geldt kunt u dit helemaal zelf verzorgen. Hierdoor behoren facturen voor onderhoud aan de content tot het verleden.

Drupal CMS

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook