web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

StucGoed | Drupal CMS, microsites

Voor StucGoed ontwikkelde DESIGNATE een website bestaande uit drie gescheiden secties, een informatief gedeelte voor de vakman, een inspiratie gedeelte voor de consument en individuele websites van aangesloten stukadoors, allen beheert vanuit één CMS. Alle drie secties beschikken op een eigen template.

StucGoed is de eerste vakhandel die actief bijdraagt aan de kwaliteit en ontwikkeling van het vak. Voor de vakman worden regelmatig trainingen, productpresentaties, workshops en demodagen verzorgd waarvan op de website een overzicht te vinden is en waar stukadoors zich direct kunnen aanmelden. Een assortimentsoverzicht toont de beste gereedschappen, basismaterialen en de nieuwste producten voor luxe wand- en plafondafwerkingen. Via een vestigingen pagina is in een oogopslag de landelijke dekking zichtbaar en kan informatie per vestiging bekeken worden. Voor de aangesloten stukadoors is er een closed-user group waar dieper op bepaalde onderwerpen wordt ingegaan en de mogelijkheid een eigen [micro] website in te richten met eigen logo, specialiteiten en een overzicht van projecten door middel van foto's.

In het consumenten gedeelte kan worden gezocht op een stukadoor (evt. met een bepaalde specialiteit) en worden er onderdelen als inspiratie en locaties van showrooms getoond.

StucGoed | stukadoor website

StucGoed | vakman gedeelte

StucGoed | consument gedeelte

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook