web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediƫnten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Firma Plat | Drupal CMS, ecommerce, koppeling backoffice

Voor de Firma Plat uit St. Annaparochie heeft DESIGNATE de bestaande website gerestyled en voorzien van een Drupal CMS. De website is voorzien van een responsive design waardoor de website zich aanpast aan de viewport van de bezoeker. De website is hierdoor goed leesbaar op alle apparaten, desktop computers, tablets en smartphones.

De binnen de website geintegreerde webwinkel is voorzien van een koppeling met het gebruikte backoffice systeem [AgroIT]. Elke dag wordt de backoffice met de webwinkel gesynchroniseerd waardoor de producten in de webwinkel automatisch worden bijgewerkt. Ook worden relaties, kortingen en vrachtkosten op deze manier up-to-date gehouden. 

Bezoek de website >

website voor restyling

website na restyling

Platstore webwinkel

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook