web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Vlaming | Drupal CMS, multisite, ecommerce
Vlaming | Drupal CMS, multisite, ecommerce

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Vlaming | Drupal CMS, multisite, ecommerce

Voor de Vlaming Groep ontwikkelde DESIGNATE al eerder een website met CMS welke onlangs is omgezet naar een Drupal CMS [www.vlaming-groep.nl]. Door de overname van Thoma B.V. ontstond de vraag naar een webwinkel met verkoop van irrigatie onderdelen [www.vlaming-irridelta.nl]. Met het oog op de toekomst ontwikkelde DESIGNATE een zgn. multisite CMS met e-commerce functionaliteit waarin binnen één CMS meerdere website aangestuurd kunnen worden.

Inmiddels worden ook www.vlaming-verlichting.nl en www.vlaming-slijtdelen.nl vanuit dit CMS onderhouden. Voor de vaste klanten is een formulier ontwikkeld waarin de artikelnummers ingevoerd kunnen worden [met autocomplete functionaliteit] teneinde een bestelling van een aantal producten gemakkelijk in een keer te plaatsen.

Tevens is voor deze site een koppeling ontwikkeld tussen het backoffice programma AgroIT en de webwinkel. Elke dag wordt een synchronisatie uitgevoerd waardoor nieuwe producten en voorraad up-to-date zijn maar ook de relatiegegevens en kortingen worden op deze manier actueel gehouden.

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook