web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS
Derksen & Singerling | Restyle website, Drupal CMS

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Drupal CMS multisite

Meerdere websites beheren vanuit één CMS, Drupal CMS biedt de oplossing.

Via een zgn. multisite installatie kunnen meerdere websites worden beheerd vanuit één CMS met één databse in plaats van voor elke website een apart CMS met database. Ideaal wanneer [soort] gelijke informatie op meerdere website getoond dient te worden maar ook ideaal in de zin van beheersbaarheid, er hoeft immers maar één CMS bijgehouden te worden! Het is ook mogelijk gebruik te maken van één CMS met verschillende databases voor de verschillende websites, dit wordt veelal toegepast wanneer de sites in basis gelijk zijn echter de informatie voor de verschillende sites sterk verschillen [bijv. voor een franchise organisatie].

Voor een aantal klanten ontwikkelde DESIGNATE een multisite platform variërend in complexiteit en functionaliteit. Toepassingen als een closed user groep, webwinkel, import vanuit een backoffice systeem en een nieuwsbrieven systeem zijn in combinatie met een multisite ook mogelijk!

 

Vlaming Occasions | multisite

BMB bouwmaterialen | multisite

Vlaming Irridelta| multisite

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook