web development

DESIGNATE beschikt over alle ingrediënten die zorgdragen voor een optimale website. Met onze ruime ervaring ontwikkelen wij websites van iedere omvang. Zowel platte HTML pagina's als bedrijfspresentatie, websites met een Drupal CMS voor onderhoud in eigen beheer als andere internettoepassingen zoals bijvoorbeeld een intra- of extranet.

contact

designate

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH

t: 0229 - 708 000
m: 06 - 54743456
e: info@designate.nl

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook

Drupal CMS, microsites

Één CMS met meerdere microwebsites waarbij beheer van de content door de eigenaar van de microsite zelf wordt verzorgd.

Dat kan met Drupal CMS microsites. Verschillende websites met verschillende content allen in éénzelfde uitstraling. Terwijl een gebruiker voor een microwebsite wordt aangemaakt, wordt op de achtergrond automatisch de template voor de website klaargezet, de URL alias aangemaakt alsmede de logingegevens t.b.v. het beheer aangemaakt. Na verificatie worden de gegevens vrijgegeven en kan de gebruiker zijn microwebsite bewerken.

Een Drupal CMS met mircosites is ideaal wanneer uw klanten/ leveranciers uw product[en] aanbieden/ presenteren en u uw huisstijl wilt bewaken.

Voor StucGoed ontwikkelde DESIGNATE een website met microsites voor aangesloten stukadoors, allen beheert vanuit één CMS, met de mogelijkheid een eigen [micro] website in te richten met eigen logo, specialiteiten en een overzicht van projecten door middel van foto's.

StucGoed | stukadoor website

StucGoed | stukadoor projecten

contact

Grote Oost 2 - 4
1621 BW Hoorn NH
The Netherlands

KVK: 36049394
IBAN: NL12 RABO 0156 7104 20
BIC: RABONL2U

volg ons

 

Volg ons op LinkedIn  Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook